A 7 legjobb luxus öv férfiaknak
2015. március 21. írta: lauren_blogger

A 7 legjobb luxus öv férfiaknak

A részeltek fontosságát gyakran túlhangsúlyozzák, de a kiegészítők alapvetően határozzák meg egy összeállítás sikerét vagy bukását. Cikkünkben 7 férfiaknak készült luxus övet mutatunk be.

 belts_main.jpg

Sokak számára csupán másodlagos gondolat az öv, egy minőségi, ízléses szíj kulcs elem, az öv kérdése külön választja a komolytalan és komoly férfi, összbenyomás tekintetében mindenképpen. A most következő övek igen magas áron elérhetőek, de ha más nem, ihletet adhatnak Olvasóinknak egy-egy jó szíj kiválasztásához. 

A klasszikus - Crockett &Jones 

 belts_crockett_jones.jpg

Ez a fekete borjúbőr öv klasszikus fazonjával bármely öltöny megfelelő kiegészítője lehet, Ránézésre meg sem lehet mondani, hogy ez egy nagy múltú angol cég, igen borsos árú, kézzel készült öve. Megbízható, egyszerű, de benne van az elmúlt több, mint 136 év tapasztalata. Több színben, méretben és anyagban elérhető a Crockett & Jones üzleteiben.

A sportos - Burberry

 belts_burberry.jpg

A fonott bőr övek a klasszikus elegancia letéteményesei, mostanság igen sikkesek. A Burberry ezzel a kék színű övvel, és a matt fém csattal a modern de mégis visszafogott, sportos eleganciát ragadja meg, de ugyanakkor egy univerzális darab. A színe pedig harmonizál a kibontakozóban levő tavasszal. Elérhető 3 színben, a Burberry-től itt.

A merész és feltűnő - Yves Saint Laurent

belts_yls_western_leopard.png

Leopárd mintás cserzett velúrbőr, egy western-stílusú csattal. A látszat ellenére ez borjú bőr öv, ami farmerhoz, chinohoz illik igazán, de elég extravagáns, így akinek ez a személyiségéhez nem passzol, azon bizony eléggé rosszul fest majd. Olaszországban készíti az YSL, a cégre jellemző kimagasló minőségben. Nem introvertált egyéneknek, akik keresik a feltűnést. Meg a magas árcímkét, persze.  

A visszafogott - Cartier

belts_cartiier_tank_solo.jpg

Magasra teszi a mércét a Cartier ezzel a visszafogott, de minősége miatt talán listánk legjobbjának számító övvel. A fényesre polírozott, Cartier-felirattal ellátott klasszikus csat, a kifordítható (tehát kétszínű) keskeny öv a kifejezetten elegáns összeállításokra teszi fel a koronát.

A "mindig bejövős" - Hermés

belts_hermes.jpg

Az Hermés hazánkban is egyre ismertebb, annak ellenére hogy a nagy divatcég még pár éve hivatalosan is azt nyilatkozta, nem kívánnak Budapesten boltot nyitni - soha. Ausztriában már vásárolhatunk a cég nagy H betűvel ellátott férfi övéből, számtalan színben és fazonban. Sem nem feltűnő, sem nem tolakodó, mely a hétköznapok ruházatához, sportcipőhöz is remekül illik, miközben elegáns összeállításhoz is kiváló.

A fiatalos - Ralph Lauren

belts_polo.jpg

A színes, vászonövek a tavaszi és nyári szettek darabjai. A Ralph Lauren színes piké pólói, könnyed chino-i még vagányabbak egy ilyen csíkos övvel. Egyszerű, mégis stílusos - több színben és fazonban elérhető, megfizehető áron.

A legtöbbet hamisított - Louis Vuitton

 belts_lv.jpg

Talán ezzel az övvel találkozhatunk a legtöbbször. A legszembetűnőbb, a legészrevehetőbb a listán szereplő övek közül. Mégis egy öltönnyel, elegáns farmerrel vagy chinoval és zakóval ízléses eleme tud lenni egy összeállításnak. 

 

Ha tetszett cikkünk, kérünk like-olj minket! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr427288875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2015.03.22. 10:16:20

Ami logóval díszített az nem luxus, és semmiképpen sem stílusos.

Amúgy meg kimaradt a milliárdosok egyik kedvence: a hózentróger.
süti beállítások módosítása