Nézd ezt a 10 milliós táskát!
2015. április 18. írta: lauren_blogger

Nézd ezt a 10 milliós táskát!

LV Capucines Crocodile

A világon napjainkban talán legtöbbet hamisított márkát senki se temesse - itthon az Andrássy úti üzletek közül a legjobban a francia márka üzlete pörög. Nem is csoda, hiszen hihetetlenül magas árakon juthatnak hozzá a vásárlók a páratlanul kiemelkedő minőségű termékekhez. Na de ki ad 10 milliót egy táskáért?  

lv_capucines_croco_5.jpg

A Louis Vuitton bőrtermékei, különösen a táskák, vagy az övek igen széles skálán mozognak, pár százezer forintért már lehet valakinek LV-logós táskája, az öveket 70 ezertől felfelé kínálják. Van azonban a márkán belül is számos termék, mely az abszolút felső tízezer kiegészítői, pedig se nem gyémántberakással, se aranyozással nem büszkélkedik az adott darab. A több mint 150 éves márka szaktudása, világon egyedülálló minősége, a felhasznált anyagok és azok megmunkálása (és persze a márka maga) ami indokolja az olyankor hihetetlenül magas árat. 

lv_capucines_croco_3.jpg

A márka egy egész kollekciót hozott ki tavaly Capunies néven, mely utal a világmárka szülőotthonára: a párizsi rue Neuve-des-Capucines az az utca, ahol Louis Vuitton megnyitotta első üzletét még 1854-ben. Az átlagos 5000 dolláros darabáron futó kollekció fő ismertetőjegye az egyszerűség, az (olykor a varrást és a fogantyút leszámítva) egy színű, egyféle anyagból történő előállítás, valamint a táska oldalának síkjában megformált LV monogram. Kétféle méretben, számos színben elérhető.

lv_capucines_croco_4.jpg

(A Capucines kollekció rengeteg színben elérhető)

Azonban a Capucines Crocodile más. Nem a formája, nem a színe, hanem az anyaga és a kifinomult részletek megmunkálása miatt. Az igen ritka, valódi krokodilbőr ezzel az időtlen, egyszerű de mégis nagyon elegáns formával párosulva igazi remekművé varázsolja a táskát. A kényelmes félkemény fogantyú ékszer-szerű gyűrűkkel kapcsolódik a táskatesthez, a belsejében rugalmas kecskebőr teszi elnyűhetetlenné a cipzáras nagy zsebet és a mobiltelefontartót. 

lv_capucines_croco.jpg

lv_capucines_croco_2.jpg

A táska lehajtható teteje kétféle módon viselhető - belülre helyezve a kollekció, félig krokodilbőrrel bevont LV-monogramja látható, teljesen ráhajtva a táskára, egy visszafogott virágminta látszik csupán. A táska két méretben lesz kapható, de talán nem is a méret, hanem az árcédula szelektál majd a vásárlók között. A Louis Vuitton Capucines Crocodile-hoz ugyanis 48 ezer dollárért, azaz közel 10 millió forintért lehet hozzájutni.

 Ti megvennétek?

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr227377656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2015.04.19. 11:43:21

Ez a táska legalább szép. Vannak sokmilliós darabok, amik még ocsmányak is. Lásd: Birkin. Egyébként ennek a LV-nek a tökéletes minőségű és tényleg szép hamisítványa 15ezerért bárkivel hazamegy. Majdnem megvettem, végül másik modellt választottam, és csak pár nappal később láttam a neten, hogy ez egy LV nyúlás volt. Persze a fém díszítésből levehettem volna, de nem vagyok egy márkabuzi. :)

¿Qué tapas hay? 2015.04.19. 12:24:57

"a táskák, vagy az övek igen széles skálán mozognak, pár száz ezer forintért már lehet valakinek LV-logós táskája, az öveket 70 ezertől felfelé kínálják."
Egy kérdés:
párszáz-ezer forintért (10^2 nagyságrend), vagy
pár százezer forintért (10^5 nagyságrend)
Mert nekem pl. fogalmam sincs, hogy melyik a helyes nagyságrend. Bevallom a jelenlegi aktatáskámért is úgy adtam 269,- €-t, mintha a fogamat húznák, ráadásul (így utólag) nem is igazán lehet büszke rá a német bőrdíszmű-ipar.

A poszt kérdésére: valószínűleg nem venném meg a krokodilbőr táskát. Még ha el is tekintünk az _erre fordítható_ 10 MFt hiányától, a modell problémája, hogy ma már (nagyon helyesen) nem igen készülnek valódi krokodilbőr táskák. A LV-monogramot befelé fordítva meg egy egyszerű krokodilbőr-mintájú műbőr táskának tűnik.
süti beállítások módosítása