Versace Man Eau Fraiche - Egy férfias illat
2015. április 19. írta: lauren_blogger

Versace Man Eau Fraiche - Egy férfias illat

Mi kell ahhoz, hogy egy illat sokáig ne menjen ki a divatból? Úgy tűnik, a Versace tudja: a mediterrán hangulatú, időtlen parfüm a zsálya, tárkony, rózsafa, bors és számos egyéb összetevő, különös párosítása. Nem véletlen a közel tíz éve töretlen siker.

versace_eau_fraiche_1_kicsi.jpg

A 2006-ban megjelent Versace Man Eau Fraiche hamar a férfiak kedvence lett. Az illat nevének jelentése "friss víz", utalva a frissességre, hiszen nem egy nehéz, tolakodó parfümről van szó. A magabiztos, kiforrott stílussal és ízléssel bíró férfiaké. A parfüm (melyet most miniben meg is nyerhetsz) a Versace Man megújulásaként jött ki, jóval frissebb és üdébb mint elődje. Olivier Cresp az "orr" ezen parfüm mögött, akit a Nina Ricci legtöbb illatát megalkotta, de a Paco Rabanne, a Dior, a Kenzo is sokat köszönhet munkájának. A tavaly sajnálatosan megszűnt Armani Attitude is az ő keze munkáját dicséri.

A parfüm ugyan "nyárias" jellegű illat, mégis bármikor, bármilyen alkalomhoz tökéletesen passzol. A gyártó úgy aposztrofálja az Eau Fraiche-t, mint ami az erős és magabiztos férfiaknak ajánlott, akik szeretik a luxust és ismerik a legújabb divatot. A férfinak, akinek sokat jelent saját szabadsága, és ki tudja élvezni élete minden pillanatát. Ez a Versace Man Eau Fraiche.

versace_eau_fraiche_3.jpg

A Versace Man keleties, dohányos jegyeket hordozó karaktere egy sokkal fásabb, elegáns mediterrán hangulatra cserélődött az Eau Frache-ban. Haladva a korral, igazodva a trendekhez de mégis némiképpen meghatározva azokat a citrus, bergamot és rózsafa klasszikusai előkelő helyen szerepel ennek a parfümnek a felépítésében. 

versace_eau_fraiche_2.jpg

A szívjegyek a cédrus egyedi vonásait árasztják, a tárkony és zsálya fanyar, nem èppen szokványos illata a parfüm férfias karakterét hangsúlyozza, a csípős  bors emlékezetessé teszi az illat hordozóját. Az alapjegyek az elmaradhatatlan, elegáns ámbra és pézsma mellett a sáfrány és egyéb fás jelleg kiváló ötvözésének eredménye.

Ti használtátok már? Mi a véleményetek róla, vagy akár a Versace bármely illatáról?

MOST MEG IS NYERHETED MINIBEN! A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS !

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr147377576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása