Rendelésre készült aligátor táskák az H.L. James-től
2015. augusztus 29. írta: lauren_blogger

Rendelésre készült aligátor táskák az H.L. James-től

„Légy te is igényes az általad használt tárgyak minőségére!” – szól az új cég szlogenje. A drága, rendelésre készült táskák, tablet tokok és pénztárcák gyártója most igyekszik meghódítani a piacot.

hljames_1.jpg

Alig pár napja debütált a New York-i Divathéten, mint a kizárólag férfiaknak szánt luxus kiegészítőket alkotó manufaktúra. Szigorúan csak Amerikai alligátorok bőrt felhasználva, Olaszországban kézzel elkészített, szigorú minőséget megkövetelő módszerrel csinálják meg az egyedi darabokat. A kortárs márka fő modellje a mostanában ismét, egyre gyakrabban feltűnő hátizsák.

hljames_3.jpg

A hasznos, tároló helyeket és a minél széleskörűbb felhasználást segítik a zsebek, a hevederek és a szíjak. Mindegyik táskában van egy kis titkos zseb a legértékesebb dolgoknak – ez a kis zsebecske eltávolítható, és akár külön is használható, vagy a hotel széfjében elrejthető, míg a tulajdonos éppen várost látogat drága hátizsákjával. Az apró részletek fontosságát hangsúlyozza a cég, hiszen minden egyes táskán egy apró „fityegő” gyanánt egy valódi aligátor fogat találunk.

hljames_2.jpg

Az H.L. James táskák ötféle színben kaphatóak, háromféle merevítési móddal, attól függően hogy PC, tablet vagy csak pusztán személyes tárgyak hordását tervezi majd a vevő. A hátizsákok mindegyike egyértelműen sugározza a tulajdonos vagyoni szintjét, nem gyakran látható majd metrókon.

hljames_4.jpg

Utazáshoz használható kiegészítőket is gyárt majd a cég, mint például hitelkártya tartók, neszeszerek és útlevéltokok; ugyanígy laptop és tablet tokokat, valamint pénztárcákat. Minden egyes H.L. James modell egyedi sorszámmal érkezik, valódi örökgaranciát vállal rá a cég, bízva saját szakértelmében és a felhasznált anyagok minőségében. Mielőtt bárki rohanna New Yorkba, számoljon utána az 110 dolláros laptop táskának, a  430 dolláros pénztárcának, és a 35.000 dolláros hátizsáknak.

Ti hordanátok?

További érdekes hírek, cikkek, naponta frissülő tartalom a Facebook-on! Kövess minket Te is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr877744320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása