Ez a három lakás új szintre emeli a luxus fogalmát
2015. november 22. írta: lauren_blogger

Ez a három lakás új szintre emeli a luxus fogalmát

A világ számos pontján lehet különleges és elképesztően drága ingatlant találni, az azonban bizonyos, hogy London ebben az élbolyban van, különösen a legdrágább négyzetméterárak és magas színvonalon kialakított tekintetében. Sztárok, magas rangú politikus, milliárdosok élnek itt. Lássunk három olyan lakást, mely a héten vált elérhetővé Londonban.

Talisman Building Penthouse

the-talisman-building-2.jpg

Egy igazi ínyencség, de nem csak agglegényeknek – az egy hatalmas főhálószobából, és további 3 „kisebb” hálóból álló penthouse egy tetőtéri raktárból lett átalakítva. A kisebbik hálókhoz egy-egy saját fürdő is tartozik. Egy további hatalmas nappali biztosítja az egész család kényelmes időtöltését, egy déli fekvésű terasz pedig a csodás kilátást teszi még élvezetesebbé.

the-talisman-building-3.jpg

the-talisman-building-1.jpg

the-talisman-building-4.jpg

Az 500 négyzetméteres alapterületen tehát mindenki kényelmesen és a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelően elfér – feltéve, ha heti 6500 angol fontot is hajlandó kifizetni ezért a nem mindennapi lakásért.

Petersham House tetőtér

petersham-house-1.jpg

Ha valakit elér a felháborítóan magas gazdagság, ezt a lakást fontolja meg – London egyik legelegánsabb és legelőkelőbb negyedében, a Kensginton road-on található épület legtetején van. A lakáshoz saját privát lift viszi fel a büszke tulajdonost, aki a 3 hatalmas hálószobát a hozzájuk tartozó fürdővel úgy használhatja, hogy mindenhonnan szemlélheti a város lenyűgöző látványát.

petersham-house-2.jpg

petersham-house-3.jpg

A fő hálószobából pedig ki is lehet sétálni a 360 fokos körpanorámát nyújtó hatalmas tetőteraszra. Az utolsó négyzetcentiméteren is a luxus és gazdagság köszön vissza, de még „megemészthető”, nem giccses formában – az egyediséget és hatalmas méretet, na meg persze a környéket azonban meg kell fizetni: a lakás ára 10 millió angol font, vagyis kb. 4 milliárd forint.

Grosvenor Square

grosvenor-square-3.jpg

London előbb taglalt környékein is túltesz Mayfair, ezen belül is a Grosvenor Square. Egy lakcímkártya egy ide szóló címmel sokat elárul a tulajdonosáról, de főleg azt hogy sok pénze van. A 192 négyzetméteres, de mégis 11,5 millió angol fontért kínál lakásnak tehát nem csak a minősége és eleganciája, de bizony a lokációja is megemeli az árát.

grosvenor-square-2.jpg

A fenomenális, 3 hálószobás lakás, a hozzájuk tartozó saját fürdőkkel persze az épület negyedik emeletén található. A fényűző belsőt díjnyertes dizájnerek és belsőépítészek alakították ki, ők Rigby&Rigby – általuk nyerte el a lakás egyediségé és kifinomultságát.

grosvenor-square-1.jpg

A kialakítás során a természetes fény fontos szerepet kapott, ezért a 17 ablak, melyek mindegyik kilátást biztosít a Grosvenor térre. A padlóban működő fűtés, a falakban elrejtett légkondicionáló, valamint a speciális, Lutron világítás is bizonyítja, a klasszikus elemek ellenére ez egy 21.századi lakás.

Ti mit gondoltok ezekről a méregdrága lakásokról?

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr418098696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skaven 2015.11.23. 15:09:39

a Rigby&Rigby tenyleg jo ceg, de nem ez a legjobb munkajuk. Az igazan extra ingatlanok amugy 20 millio font folott kezdodnek inkabb, de persze ezek sem rosszak :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.23. 17:10:31

"Ez a három lakás új szintre emeli a luxus fogalmát"

Vagy a giccsét - gondolok itt a kandallóra.
süti beállítások módosítása