Az Erő van ezzel a Fiattal
2015. november 27. írta: lauren_blogger

Az Erő van ezzel a Fiattal

A Fiat 500e rohamosztagosként köszön vissza

A Fiat legnépszerűbb apró kocsija, az 500-as már elektronikus meghajtással is készül. A Garage Italia Customs kapott az alkalmon és egy Star Wars fanatikusoknak készült verzióval rukkolt elő.

fiat-500e-star-wars-001-1.jpg

Az egész világ az Ébredő erő premierjére készül, úgy tűnik, nincs ez másként az autóiparban sem – Los Angelesben mutatták be az olasz autótunning cég által kikozmetikázott kis Fiat-ot. A Stormtrooper (rohamosztagos) névre keresztelt kis kocsi az új filmben feltűnő rohamosztagosok páncélzatának mintáját idézi fel. Fényezése természetesen fekete és fehér színben pompázik, de ez fólia formájában magában foglalja a szélvédőt és ablakokat is. Ez belülről úgy néz ki, mintha egy rohamosztagos sisakjából néznénk kifelé, ennek miden hátrányával, ugyanis a szélvédő alsó felének egy kis részét el is takarja a fólia.

fiat-500e-star-wars-003-1.jpg

fiat-500e-star-wars-004-1.jpg

A könnyűfém keréktárcsák belsején és az autó orrán a márka logo helyén egy-egy rohamosztagos sisak díszeleg miniben, ide értve a kormánykereket is. A belső igazodik a külsőhöz, a fekete és fehér alcantra bőr tényleg a rohamosztagosokat juttatja eszünkbe, bár sokakat zavarhat a bizonyos szempontból „egyhangú” színvilág. A műszerfal belső megvilágítása pedig piros, utalva a Sith-ek fénykardjának színére. A kesztyűtartó feletti panelen pedig egy jókora Star Wars feliratot tettek.

fiat-500e-star-wars-002-1.jpg

Az autó akár megvásárolható is lehetne, hiszen a kocsit „felturbózó” cég az Agnelli-család érdekeltségébe tartozik, egész pontosan a különc Lapo Elkann Fiat CEO tulajdona. A kis elektromos Fiat induló ára az USA-ban 32 ezer dollár, erre jönne még rá a limitáció és egyediség felára, meg persze maga a Csillagok háborúja, mint brand.

Egy látogató készített is róla videót az LA Auto Show-n, ezt itt láthatjátok:

Nektek tetszik ez a rohamosztagos páncélba bújt kis Fiat?

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr608107310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása