Vespa Chair
2016. február 15. írta: lauren_blogger

Vespa Chair

Robogóból fotel

A Vespa egy életérzés, egy szimbólum, aminek szinte saját szubkultúrája van. Ez szubkultúra szülte a Bel&Bel Vespa fotelét. Természetesen csak eredeti alkatrészekből.

vespa-chair-bel-bel-8.jpg

Carles és Jesus Bel 2005-ben végzett a Barcelonai Képzőművészeti egyetemen, és hamar belefogtak a vállalkozásukba, hogy azzal foglalkozzanak, ami igazán érdekli őket. A showroom egyben a műhely is, ami egy tizenhatodik századi farmon található, Barcelona közelében. A csapat azóta bővült, az alkotások is sorra jönnek és szerepelnek kiállításokon.

vespa-chair-bel-bel-1.jpg

vespa-chair-bel-bel-2.jpg

Mind közül talán a Vespa Chair a legérdekesebb, ami természetesen eredeti alkatrészekből épül fel. A legendás olasz robogó eredeti alkatrészeit használják – a forgószék lábazata például a robogó alvázából van újrahegesztve. A Scooter Chair névre hallgató székek egyedi sorozatszámmal ellátott modellek, így mindegyik egyedi, a Bel&Bel certifikációjával hitelesítve.

vespa-chair-bel-bel-10.jpg

vespa-chair-bel-bel-3.jpg

vespa-chair-bel-bel-4.jpg

vespa-chair-bel-bel-5.jpg

vespa-chair-bel-bel-9.jpg

A székek fekvőfunkcióval bírnak, a megerősített belső szerkezet hidraulikus dugattyúk segítségével állítja be a megfelelő magasságot. A Vespák műbőr anyagából készült puha és kényelmes a szék, a kerekek hangtompított módon gördülnek. A 20 kilós szék háttámláján található a Vespa orra, az indexeket pedig továbbra is használhatjuk. A székek ára 1800€ körül mozog.

vespa-chair-bel-bel-6.jpg

vespa-chair-bel-bel-7.jpg

Nektek is tetszik?

Kövess Te is minket Facebook-on!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr208384820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása