Így néz ki egy 7 millió fontos penthouse
2016. április 01. írta: lauren_blogger

Így néz ki egy 7 millió fontos penthouse

A Viktoriánus kort idéző patinás épület 33 lakásnak ad helyet. Az épület stukkós, oszlopos homlokzata rejti a hazai viszonylatban óriási kínálati árral bíró penthouse-t.

7-millios-penthouse-1.jpg

A Hempel Collection  két kifejezetten luxus projektekkel foglalkozó ingatlancsoport, az Amazon Property és a British Land közös projektje. A mesés környéken, már a cím is elegáns, nem beszélve a lakásokról. 33 apartman található a házban, ami egy lenyűgöző privát kertet ölel körül. A ház Bayswater szívében, alig 2 percre található a híres Hyde Parktól, jelenleg így ez az egyik legmenőbb cím Londonban.

7-millios-penthouse-2.jpg

7-millios-penthouse-6.jpg

A fényárban úszó penthouse kivitelezése a legmagasabb minőségben történt, többek közt a tömör tölgyfa padló, antik hatású bronz fémbetétek, kilincsek, a fürdőszobákban és a konyhában pedig igazi Calacatta márvány. A lakás különleges részlete az a csúsztatható – és így teljesen kinyitható – üvegtető, ami a tágas nappali és konyha együttese között húzódik.

7-millios-penthouse-3.jpg

7-millios-penthouse-4.jpg

7-millios-penthouse-5.jpg

7-millios-penthouse-7.jpg

7-millios-penthouse-8.jpg

Az épület minden lakója élvezheti a concierge szolgáltatást, melyet a Rhodium Residence Management biztosít. Négy hálószoba, hozzá pedig négy fürdőszoba szolgálja az itt élők kényelmes életét, elegendő teret biztosítva a pompás hétköznapokhoz. A penthuse 220 négyzetméter, ami lefedi a keskenyedő tetőt. A négyzetméterár eléggé borsosnak tűnhet – hiszen valóban az is – de ne feledjük, hogy ez London egy igen elegáns negyede. Az, hogy drága-e ekkora lakás ezért a pénzért, nem kérdés, azonban van, akinek a lokáció és az, hogy ebben a házban csak ő lakhat a „felső szinten” megér ekkora invesztálást.

Ti laknátok ebben, ennyiért?

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr338548570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.04.02. 15:04:58

Először 7 millió forintosnak olvastam, ami elég meglepő lett volna...
süti beállítások módosítása