Hiánypótló – A Dolce&Gabbana tészta
2017. november 15. írta: lauren_blogger

Hiánypótló – A Dolce&Gabbana tészta

Készen állunk a 2018-as kollekcióra,de valaki annyira imádja a márkát, hogy enni is akarja. Az olasz luxus cég egy limitált „ehető” kollekcióval ünnepel.

dolce_gabbana_di_martino_pasta_lauren_blog_3.jpg

A 2018-as tavaszi kollekció számtalan étellel kapcsolatos darabot tartalmaz. A DG egy ideje keresett megfelelő partnert az ételek inspirálta kollekcióhoz, az elmúlt években ugyanis sikkes lett különféle ételekkel összekötni egy-egy darabot a kifutón. Az olasz tésztakészítővel 2 évre szóló szerződést kötöttek.

dolce_gabbana_di_martino_pasta_lauren_blog_4.jpg

Az olasz tervező páros az olasz tésztagyártóval, Pastificio di Martino-val fogott össze, hogy megalkossa ezt a tészta kollekciót. A Di Martino egyábként 1912 óta gyárt tésztát, Az étel ajándékkosár formájában, november 15-ével lesz elérhető.

dolce_gabbana_di_martino_pasta_lauren_blog_1.jpg

A limitált fémdoboz összesen 4 csomag, egyenként 500 grammos tésztát tartalmaz, különféle formákban, Spaghetti, penne, paccheri, mista corta. Tutto bene. Ezen felül találunk a dobozban még egy Dolce&Gabbana kötényt, amit Stephano Gabbana anyukáján meg is csodálhatunk:

dolce_gabbana_di_martino_pasta_lauren_blog_2.jpg

A kis kosár 95 euróba vagy 110 dollárba fog kerülni, ami elég drága négy csomag tésztáért. Akit a tudat megnyugtat, azok kedvéért eláruljuk, hogy csak 5000 darab készült ebből a kosárból, bár ennek ötöde garantáltan az USA-ban kerül értékesítésre. Jó étvágyat.

Csatlakozz Te is Facebook-közösségünkhöz!

képek: Danielle G. Adams

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr8913275709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása