Zene, kötetlenül
2015. július 12. írta: lauren_blogger

Zene, kötetlenül

A világ legkisebb vezeték nélküli fülhallgatója

A vezeték nélküli fejhallgatók régóta elérhetőek, de ugyanilyen fülhallgatóval kevesen próbálkoztak. Az Earin ergonomikus, letisztult, kicsi – minden benne van, ami a modern zenét hallgató fogyasztó álma.

earin_1.jpg

Ezt az innovatív ketyerét is a Kickstarter projekt keretében igyekeztek összeszedni a 179 ezer angol fontot, végül egymillió lett belőle. Az alábbi videóban az eszköz megálmodói és megvalósítói szólalnak meg és mutatják be az Earin-t működés közben:

earin_4.jpg

earin_3.jpg

 

Az Earin-t a gyártó a világ legkisebb vezeték nélküli füleseként reklámozza, és ezzel nem is mond "nagyot". A kis eszköz mindössze 5 grammot nyom, „magassága” 2  centi, átmérője másfél centiméter. A koncepció egyszerű, és mint az elmúlt hónapok nagy sikerű projektjei ez is nagyon ügyesen már meglévő technológiákat párosít össze.

earin_5.jpg

A füles Bluetooth segítségével kapcsolódik a lejátszó eszközhöz, mindössze két apró fülbe dugható hangszóró egységből áll. A termékhez ingyen letölthető Andrid, iOS vagy éppen Windows Phone alkalmazással párosíthatjuk, kalibrálhatjuk az eszközt.

earin_2.jpg

 

Az Erain kis fémkapszulában érkezik a vásárlóhoz, ami nem csupán tartóként, hanem a fülhallgatót belehelyezve micro-usb töltő állomás is egyben, amivel a gyártó szerint három órán át határok nélkül élvezhetjük kedvenc előadóinkat. Ennyire egyszerű.

Lájkoljátok Facebook-oldalunkat, hogy mindig értesüljetek friss cikkeinkről.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr427619338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Benjamin 2015.07.12. 20:06:42

A titkos ügynököknél is népszerű lehet majd. XD

Luckye 2015.07.14. 13:12:37

Azért a 1,5 mm átmérőt nehezen hiszem el. 1,5 cm akart az lenni, nem?
süti beállítások módosítása