Nagy utazásra hív a Carolina Herrera
2014. október 17. írta: lauren_blogger

Nagy utazásra hív a Carolina Herrera

 

ch grand tour.jpg

 2007-es megjelenése óta a Carolina Herrera CH nagy siker, közkedvelt illat, csak úgy mint az őt követő 2009-ben piacra dobott CH Men. Persze, nem csak az intenzív, megnyerő illat, hanem az általa közvetített stílusos, vintage-es életérzés is népszerűvé teszi a parfümöt.

Ezt a sikeres vonalat folytatja a CH Grand Tour and CH Men Grand Tour, a márka limitált darabszámú illatai. A klasszikus vonatozás luxusa ihlette ezt a párost, ahol az üvegek a már ismert módon valódi bőrrel vannak befedve. A hölgyek számára szánt üveg pink színben pompázik, struccbőr mintázatban, az urak pedig sötétbarna árnyalatú, krokodilbőr hatású borítást kaptak.

 

A hölgyeknek szánt CH Grand Tour a brazil citrusok illatával érint meg: a citrom, narancs és grépfrút, majd az írisz titokzatossága csábít el az utazásra. Az argentin dulce de leche és a narancsvirág karakteres jegyei  teszik tökéletessé ezt a felejthetetlen utazást. 

 

ch grand tour women.jpg

 

A férfiaknak szánt illat a szintén argentin matétea (Yerba Maté) keverékével indít. Az illat karakterét a velúrbőr adja, kiegészülve a mély mahagóni férfias jegyeivel. A krokodilbőr borítás a régi férfi kézitáskákat juttatja eszünkbe.

ch grand tour men.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr176802893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása