Gucci G-chrono XL modell frissítés
2014. november 02. írta: lauren_blogger

Gucci G-chrono XL modell frissítés

A Gucci igyekezett a divatórák világában is stabil pozíciót szerezni, nem kevés sikerrel. Jót tettek a márka imázsának a visszafogott órák mellé beemelt extravagáns, vagy éppen masszív, férfias modellek is.

gucci g-chrono nXL1.jpg

Az XL kollekció modelljei jól felismerhetőek nem csak a méretükről, hanem hogy a kör alakú órák lünettáján egy nagy "G" betű ékeskedik. A New XL kollekció a maga 44mm-es átmérőjével, a már említett G-alakú tokjával egyértlemű jelzést küld a külvilágnak, viselőjének férfias magabiztosságot, erőt kölcsönözve. 

gucci g-chrono nXL3.jpg

 

Az igen maszkulin vonásokkal bíró modell három változatban lesz elérhető: a részben szál csiszolt, részben polírozott acél szíjjal és tokkal rendelkező változat, a sötét barna bőrszíjjal és rózsaarany hatású tokkal, valamint a fekete bőrszíjjal és fekete, PVD-bevonatú tokkal felszerelt verziók. 

gucci g-chrono nXL2.jpg

A perc, és másodperc mutatóval felszerelt kronográfok 100 méterig vízállóak. A Gucci G-Chrono New XL induló kiskereskedelmi ára 1100 angol font, azaz kb. 390 ezer forint lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr306855699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása