Új illatok az őszi-téli időszakra
2014. november 21. írta: lauren_blogger

Új illatok az őszi-téli időszakra

Dolce&Gabbana Intenso és Guerlain Santal Royal

Eltelt néhány nap legutóbbi bejegyzésünk óta, de ez idő alatt, számos új illat is megjelent, hogy szaglószerveinkre minél nagyobb hatást gyakorolva rabul ejtsen.

Kezdjük máris a Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso-val, mely a húsz éve, 1994-ben megjelent, majd 2012-ben felfrissített Dolce&Gabbana Pour Homme legújabb változata. Nem keverendő össze a Dolce korábbi, Intense illatával, ezt az illatot Colin Farell arcával igyekszik közelebb hozni az olasz márka. 

dg pour homme intenso.jpg

 Az ösztönös, belső motivációk és emóciók kifejeződését, az eltökélt férfi érzéseit hivatott kifejezni az Intenso. Egy olyan férfiét, aki a tradíciókban gyökerezve mégis a jelenben él. Bazsalikom, levendula, és afrikai citrusfélék teszik megnyerővé az Intenso-t. Virágok, balzsam és méz illata elegyedik, a dohány maszkulin karakterével, míg a széna és korpa száraz jegyei erőt, elhatározottságot sugallnak. A intenzitását mégis a balzsamos szuhar, a szantálfa és a ciprus adja.

 

Guerlain Santal Royal

 A Guerlain idén ősszel hozta ki a Santal Royal-t, ami egy limitált kiadású illat, mint a neve és stílusa is mutatja, kifejezetten a közel-keleti vásárlók számára megalkotva. 

guerlain santal royal.jpg

Thierry Wasser, a Guerlain saját parfümőrének alkotása ez az uniszex, fás-orientális illat, mely a "Kelet kincseiből" merített inspirációt. Az egyik legritkább, legértékesebb alkotóelem, a szantálfa domináns ebben az illatban. A rózsa, jázmin gyengéd misztikus illata játszik a fa, és keleties fűszerek, erősebb jellegével. Narancsvirág, fahéj, borostyán és pézsma teszik tökéletes keleti utazássá a Guerlain Santal Royal-t. 

Tekintettel arra, hogy kifejezetten a Közel-Keletre szánják a a parfümöt, így vagy Dubai-ban, vagy hozzánk legközelebb a londoni Harrods-ban juthatunk hozzá a 125ml-s kiszerelésben kapható limitált illathoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr636920615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása