5 kiváló brit esernyő férfiaknak
2015. február 26. írta: lauren_blogger

5 kiváló brit esernyő férfiaknak

Ebben az esős időben a legtöbbünknek szüksége van egy jó esernyőre. Ezzel semmi újat nem mondtunk, azonban a most következő 5 esernyő minősége és stílusa azokat is elgondolkodtatja az esernyő használatán, akik eddig talán ódzkodtak ettől. Angolos időhöz angolos stílus dukál.

 5_esernyo_front.jpg

Holland & Holland 

5_esernyo_hollandandholland.jpg

A királyi fegyvergyártó műhelyéből került ki ez a matt, smaragdzöld esernyő, a brit életérzés letéteményeseként. A minőségi fa markolat és a széles ernyő kiváló tartozékává teszik egy vidéki sétának vagy egy esős vadászatnak. A Holland & Holland szakemberei ezzel a kiegészítővel is igazolják, hogy az outdoor mesterei.

James Smith & Sons

5_esernyo_jamessmith_sons.jpg

James Smith & Sons a világ egyik legrégebbi és legnagyobb presztízsű esernyő gyártója. Szó szerint több ezer egyedi készítésű, kézzel gyártott esernyőt és sétapálcát árulnak az új Oxrofd street-i üzletükben. A minőségnek ára is van, ezen esernyő esetében 295 angol font.

Fox Umbrellas

5_esernyo_foxumbrellasjpg.jpg

Tíz, egyenként 50 centis acélborda képezi az ernyő kupoláját, üveggyapottal keverve. A hajlított malacca fából készült nyélből gombnyomásra csusszan ki az ernyő. A Fox Umbrellas GA2 nevű modellje az egyik legstrapabíróbb prémium esernyő,mely a viharos szélben sem hagy cserben.

Paul Smith

5_esernyo_paulsmithjpg.jpg

A Paul Smith-nek gazdag története van az egyszerű de mégis stílusos termékek megalkotásában, az évek során több példás esernyőt is gyártottak. Ez a tengerész esernyő a firka-mintával, a hosszúkás fémpálcával valamint a fa-hatású fogantyúval  tengerparti hangulatot teremt, ahol azért gyakran esik is. A gyártó vésett emblémáját találjuk a fogantyún és a nyitógombon.

London Undercover

5_esernyo_kacsa.jpg

Ez a kacsafej-esernyő szemérmetlenül vicces, mégis klasszikus brit vidéki hangulatot áraszt különösen a matt tartán szövettel, miközben a városi divat méltó kiegészítője is egyben. A London Undercover Duck Head esernyőjének nyele a nevéhez méltóan egy kacsát formáz, így lesz egy igen esztétikus eső-védő eszköz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr347171447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása