Cumisüveg 20 millióért
2015. április 03. írta: lauren_blogger

Cumisüveg 20 millióért

A világ legdrágább cumisüvege

Legnagyobb, legjobb, legdrágább és társai - mindent lehet a végletekig fokozni, amíg van olyan ember aki hajlandó csak az árcímke miatt irreális árat is kifizetni egy tárgyért. Ez jellemzően érinti azon szegmenseket, ahol az emberek a legjobbat keresik - így a babáknak szánt tárgyak piacát is. Kismamák, nagylelkű nagyszülők figyelmébe ajánljuk a 20 milliós cumisüveget!

suommo_uveg_1.jpg

Az ember a gyerekének érthetően a legjobbat akarja. Ebben - és a pénztárca könnyítésében -  kíván segíteni a világ legexkluzívabb, legdrágább baba-dolgait gyártó Suommo. A jellemzően aranyból, platinából, gyémántokkal kirakott cumikat, etetőszékeket és egyebeket alkotó cég leginkább a 38 ezer eurós bölcsőjéről ismert. (A bölcsőről, a gyémánt-cumiról és a kollekció egyéb darabjairól hamarosan olvashattok összeállításunkban!)

suommo_uveg_77.jpg

(A 38 ezer eurós Dodo bölcső).

A cég most a Matrjoska babák által ihletett formában kínál egyedülálló cumiüveget a kis lurkók szüleinek. Az egyediség garantált, no meg az irigy és meghökkent pillantások is. A minőségi munka egy polírozott, elegáns rózsaarany üveg, több méretben. Remekül ergonomikus, jól kézre áll és mivel igen csillog-villog, feltehetőleg a kisbabák is imádni fogják.

suommo_uveg_3.jpg

A kupak és az üvegtest találkozásánál egy jókora, míves foglalatba helyezett csillogó gyémánt trónol. A csillogó gyémántok az üveg cumi-részénél is visszaköszönnek. Az üvegek szettben kaphatóak, több kisebb változat is jár a nagy üveghez, több űrméretben 25 és 200ml között. 

suommo_uveg_2.jpg

Páratlan mestermunka, modern de mégis időtálló formaterv jellemzi ezt a befektetésnek sem utolsó "alapdarabot". A 135 ezer dolláros (azaz kb. 20 millió forintos) vételár ne riasszon el senkit, hiszen ha a gyermek nem akar ebből inni, még mindig kitűnő dekorációs elem válhat az üvegcséből. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr557294157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása