Bréking: Ralph Lauren bolt nyílik az Andrássy úton?
2015. október 23. írta: lauren_blogger

Bréking: Ralph Lauren bolt nyílik az Andrássy úton?

Az idén 48 éves márka a konzervatív luxus megtestesítője, a töretlen és mindig ízléses, nem a mainstream divatba illeszkedő ruhadarabok megalkotója. Az alapító alig pár hete adta át a kreaítv igazgatói széket, úgy tűnik ez máris merőben új irányt ad az itthon is kedvelt márkának.

polo-ralph-lauren-store.jpg

A Liszt Ferenc repülőtér nemzetközi várójában található üzletet leszámítva, a Ralph Lauren eddig sosem nyitott, és egészen idáig nem is tervezett saját áruházat vagy boltot nyitni hazánkban. Ezt sokan nem értették, és joggal hiányolták is, hiszen Magyarországon nagyon népszerű a lovas pólós márka. A cég számos kollekcióval büszkélkedhet, Magyarországon főleg a "legolcsóbb" vonal, a Polo Ralph Lauren ismert - ezt eddig is lehetett kapni a Van Graaf vagy a Peek&Cloppenburg, vagy például a nem rég megszűnt Il Bacio di Style áruházban. 

ralph-lauren-store-budapest.jpg

(fotó: Sass Marcell)

Ez most azonban űgy tűnik, meg fog változni - egyik Olvasónktól kaptuk ezt a képet, melyen az Andrássy út egyik épületének sarkán hatalmas Polo Ralph Lauren feliratot láthatunk, a márka jelenlegi dizájnjának megfelelően, citromsárga betűvel, tengerészkék alapon. A korábban 12 évig a H&M-et irányító Stefan Larsson  - szerkesztőségünk nagy örömére - úgy tűnik már lát potenciált a hazai vásárlókban. Mint írtunk róla, az alapító átadta a vállalat vezérigazgatói posztját, de az arculatot és a fő irányt továbbra is Ralph fogja meghatározni.

ralph-lauren-elegance.jpg

(A Ralph Lauren legtöbb ruhája 2-3 ezer dollárba kerül)

A Polo az elmúlt években annyira keresett lett itthon, hogy már sajnos a hamisítása is elindult; nem ritka összetalálkozni szemetszúróan gyenge hamisítványt viselő emberekkel, pedig kb. 5-10 éve ez a márka még a felső-középosztály, valamint a sikeresebb vállalkozók és politikusok márkája volt, legalábbis hazánkban. Reméljük, ez most megváltozik, s bár a cég ruházata így sem a legelérhetőbb árkategóriába esik, talán egy felfrissülést hoz majd a hazai divatkultúra állóvizébe.

A cég további kollekcióiról (pl. Black Label, Purple Label, RLX,stb.) hamarosan nálunk is olvashattok a Ralph életéről megjelenő hosszú összeállításunkban.

Kövess minket Facebook-on a friss tartalmakért!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr288015083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Primátor 2015.10.24. 23:46:20

Túlértékelt szar.
Amerikában a négerek márkája.

mizie 2015.10.25. 00:45:23

Tenyleg nemnagyon hordjak a prolikon kivul masok az usaban sem. Kb HM minoseg, europaban szepen felarzva.

dedalon74 2015.10.25. 07:56:47

Nálunk az újgazdag prolik Hilfigert hordanak, na az az igazi legalja kint az USA-ban. A RL az egész világon elfogadott, megfizethető luxust jelenti, leginkább a Távol-Keleten(Szingapúr, Hongkong, Dél-Korea stb.)
Magam is nagy rajongója vagyok, leszámítva a Big Pony vonalat.

Danny Ten 2015.10.25. 10:08:16

Aha majd menjél be Londonban a New Bond Street-en a RL flagship store - ba aztán fogdossál meg egy 200 fontos bőrkesztyűt meg nézd meg a bolt berendezését aztán utána okoskodjál H&M-ről meg prolikról.

Primátor 2015.10.25. 11:30:56

@Danny Ten:

Te sem voltál még Milánóban, látom.
süti beállítások módosítása