5 nap, 5 tipp
2016. január 04. írta: lauren_blogger

5 nap, 5 tipp

Hogyan élje túl a férfi stílusosan a hétköznapokat?

Ha reggel csak azt kapod föl ami éppen a szekrényben a következő, vagy ha hosszú félórák telnek reggel a készülődéssel és választással, olvasd el ezt!

main3-1200x513.jpg

Sokaknak egyszerűen nincs érzékünk a stílusos öltözködéshez, hiszen ezt legtöbben örököljük, otthon vagy környezetünkben szívjuk magunkba. Ezzel nincs is gond, amíg valakinek erre egyébként meg van az igénye. Sokan pedig annyira ügyelnek minden részletre (ami persze nagyon is számít) hogy túlzásba esnek és a "kevesebb néha több" elvét sértik meg nap, mint nap. Bár egyszerre mindenki ízlését nem lehet eltalálni, ezzel az 5 tippel igyekszünk általánosan egy irányvonallal segíteni minden férfinek a hétköznapok ízléses öltözködéséhez.

Hétfő

5_nap_5_tipp_2.jpg

A hét eleje általában nehezen indul, de sokszor kiemelt nap. A hetet jó elkezdeni valami elegánsabb összeállytással, egy különleges kiegészítővel - ez feldobja az útált hétfői napot. A galambszürke és a kakaóbarna mindig remek párosítás, legyen szó akár öltönyről, vagy éppen chino-ing-pulóver hármasáról. Ez a színkombináció kellően elegáns bármely megbeszéléshez vagy tárgyaláshoz, amihez passzolnak az ezüstszínű, acél vagy ezüst kiegészítők. Egy virágmintás vagy apró-címeres nyakkendővel tekintélyesebb benyomást kölcsönözö viselőjének.

Kedd

5_nap_5_tipp_1.jpg

A vastagabb anyagok az ősz, különösen a tél remek darabjai. A fonott velúrbőr övek az évszakhoz illeszkednek, egy megegyező színű és anyagú cipővel, a koktélruhák (eltérő színű nadrág és zakó) kedvelt kiegészítői. A gyapjú és kord anyagból készült ruhák mellett a horgolt nyakkendő is könnyen "téliesíti" a legtöbb összeállítást. 

Szerda

5_nap_5_tipp_4.jpg

A farmer egy időben nem tartozott az elegáns viselethez, de a sötét anyagú változatokat zakóval remekül párosíthatjuk. Egy különleges színű övvel és cipővel feldobhatjuk a szerdára már laposodó hangulatot, de akár remek nap a kísérletezésre is. Ami viszont nagyon fontos: farmer és mandzsettagombos ing zakó nélkül semmiképp se legyen rajtunk. Az is igaz, hogy nagyon kevés az olyan farmer és nyakkendő kombináció, ami megállja a helyét, ezért ez nem igazán javasolt.

Csütörtök

5_nap_5_tipp_3.jpg

A kord egy időben nagy divat volt, de volt korszak, amikor nemt udtak vele bánni. Egy finom anyag, ami megfelelő változatban és színben abszolút modern. Ha jól játszunk a kiegészítőkkel, a capuccino barna, a világoskék elegáns tud lenni, pláne egy papucsállatka-mintás nyakkendővel vagy zsebkendővel. Csütörtökön ritkán történik nagy esemény, így ez a nap is alkalmas az új darabok kipróbálására.

Péntek

5_nap_5_tipp_5.jpg

A szeretett friday casual is elő kerülhet, a hét végére egy könnyített szett dukál minden dolgos embernek. A farmer itt is előkerül, ez lehet akár világosabb, "tipikus farmer". A vastagabb anyagú vagy éppen mintásabb ing is az átlagos hétköznapoktól eltérő összeállítás jellemzője. Egy gumitalpú chukka boot, felhajtott farmer szár, környakú vagy magasnyakú garbó pulcsival a hét zárónapját be tudja aranyozni. Itt elmegy még a farmer-ing-zakó páros is.

Látogasd meg te is Facebook-oldalunkat a naponta frissülő tartalomért, és minden napi stílustippekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr918141522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása