Ilyen a kilátás Stockholm legdrágább lakásából
2016. június 09. írta: lauren_blogger

Ilyen a kilátás Stockholm legdrágább lakásából

Harmincezer dollár négyzetméterenként. Ennyi az ára ennek a Pazar lakásnak, nem utolsósorban a Pazar kilátásnak. A tulaj a Daniel Wellington órák gyártója, Filip Tysander.

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-1.jpg

Tysander akkor találkozott Wellingtonnal, amikor Ausztráliban járt. Daniel Wellington, a fiatal angol egy Rolexet viselt, Nato-szíjjal.  Az ötlet ebből jött, hiszen akkor még meg volt az a piaci rés, amire felépíthették a Daniel Wellingtont. Ez pofon egyszerű ötlet, az ötvenes-hatvanas évek óráinak stílusát idézi, sőt, már hamisítják is. Miért fontos ez? A cég múlt évben 180 millió dollárt kaszált be, még jó hogy a tulajdonos költ egy kicsit magára, új otthonára is.

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-7.jpg

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-2.jpg

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-3.jpg

A penthouse lakás Stockholm kellős közepén, a belvárosban található, egy hotel tetején. A fejlesztő eredetileg ezt két külön lakásnak építette meg, de Tysander mindkettőre lecsapva egybenyitotta, és egy 418 négyzetméteres „hodályt” csinált belőle.

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-6.jpg

Egy ilyen extravagáns elhelyezkedésű lakástól sokat vár el az ember, pláne ezért a pénzért. Nos, privát kijárat a teljes tetőteraszra, valamint egy hatalmas, 15 méteres úszómedence várja a lubickolni vágyókat. Ennek gombnyomásra elhúzódó ajtaja hamar egy kültéri medencévé varázsolja azt.

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-4.jpg

stockholm-most-expensive-apartment-lauren-blog-5.jpg

Mivel a lakás egy hotelban kapott helyet, éjjel-nappali szobaszerviz és parkoló szolgáltatás jár. A lakás igen magas ára nehezen hasonlítható össze a környékkel, tekintve, hogy ez teljesen egyedi. Ha valakinek mégis szimpatikus a környék és az épület, a még meglévő  lakások közül már 2,4 millió dollárért elvihető a legolcsóbb.

Ti laknátok?

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr288786260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2016.06.09. 22:20:23

Kicsit rideg, hideg. A tetőterasz, és a kilátás nagyon tetszik.

röf 2016.06.10. 07:09:32

A menekült-horda sátrait kiretusáltátok a bokrok közül...?

ejmiako 2016.06.10. 08:32:50

Ha van szobaszerviz minek a gigakonyha? Amúgy lakótelep feeling.

Holland Lovas 2016.06.10. 09:00:54

@ejmiako: Hogy tudjanak főzni, ha akarnak, bazmeg. Majd biztos egy 8 nm-es konyha lesz egy 418 nm-es lakásban. Bár gondolom, csak trollkodsz.

blaubner 2016.06.10. 10:56:14

nyilván laknám :-))

Ormi 2016.06.10. 14:48:02

Ribit is adnak hozzá?...
süti beállítások módosítása