Replay Relover
2014. október 15. írta: lauren_blogger

Replay Relover

Az ismert olasz divatmárka, a Replay nem csak remek szabású farmereiről, de illatairól is ismert. A Replay és a világmárkáknak parfümöt készítő Mavive együttműködésének első közös "gyermeke" a Relover.

replay relover1.jpg

A pisztoly, mint forma elsőként a Replay nem rég megjelent illatánál köszönöm vissza, bár a dizájn és technológia-szektorban régóta ihlet forrás. A forma itt egy szofisztikált alakban jelenik meg, de mégis kifejezi az illatot is, kifejezetten a "bevállalós" és merész vásárlókat megcélozva. Érzékiség és erő, a friss fűszerek és a misztikusabb aromák összjátéka ez a yuzut (japáncitrom), bergamotot, némi körtét tartalmazó illat, egy kis ibolyával feldobva. Frissességet áraszt a szegfűszeg, paprika, kardamon és szerecsendió. A rozmaring és levendula csiklandozó jellege összeolvad egy élvezhető egésszé.

Az új parfümmel eau de toilette változatban fegyverkezhetünk majd fel. 25, 50 és 80 ml-es kiszerelésben lesz hamarosan kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr746796645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása