Tervezd meg saját Jimmy Choo cipődet!
2015. május 13. írta: lauren_blogger

Tervezd meg saját Jimmy Choo cipődet!

A napokban indul a női cipőgyártás egyik csúcsát képviselő Jimmy Choo Made-To-Oder szolgáltatása. Bárkinek, egyedi jelzésekkel ellátott cipőt gyártanak, a megrendelő elképzelése alapján.

jimmy-choo-made-to-order1.jpg

A 2015-ös tavaszi kampány egyik nagy dobásának reméli a luxusmárka ezt az ötletét. A kiváló minőségű, egyedi tervezésű - de mégis sorozatgyártott  - cipők mellé most a vásárlók által megálmodott színben és mintázattal készíti el a megrendelők luxus lábbelijét a Jimmy Choo. 

jimmy-choo-made-to-order2.jpg

A szolgáltatás már meglévő modellek és fazonok egyedivé tételéről szól, a "customize" köztudottan a modern , tömegtermeléssel készült luxustermékek igyekezetét mutatja a fokozott különlegességre. Számos színből, anyagból és fazonból választhatnak vásárlók, ami személyiségükhöz, ruhájukhoz a legmegfelelőbb.

jimmy-choo-made-to-order4.jpg

Választható anyag a finom hasított bőr, szatén, a krokodil-, vagy kígyóbőr, a csillogó flitter, és számos egyéb. Ezután a cipő típusát is ki kell választani a Jimmy Choo kínálatából - a népszerű Anouk, Xenia, Lance, és platformos cipők, vagy éppen a Mendez mind-mind választható.

jimmy-choo-made-to-order3.jpg

Az elképzelt cipő tovább gazdagítható különféle kiegészítőkkel, apró kis elemekkel. A vintage fémbrokát, a virágmintás szövet, fényes szatén vagy fémhatású gyíkbőr, apró kis fémbetétek a cipő talpán, stb. A "tervező" 4 karakteres monogramja, vagy az alkotás elkészültének dátuma pedig egy kis fémplaketten kerül a cipő talpára. 

Mit szóltok?

jimmy_choo_fragrances.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr57441860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása